2015-02-06 10:16:24• hírek • Blikk.hu

Egészségével játszik Várkonyi András

Megállás nélkül dolgozik Várkonyi András, pedig orvosai tanácsa szerint nem ártana lassítania.

Sőt a szervezete is jelzett neki, hogy túlhajszolja magát, és nem ártana jobban odafigyelni az egészségére, hiszen a napokban egy csúnya megfázás döntötte ágynak. A Barátok közt Vili bácsijának főként azért kellene nagyobb felelősséget tanúsítania önmaga iránt, és időt hagyni a pihenésre, mert köztudott, hogy két évvel ezelőtt életmentő szívműtéten esett át.

Ahogy arról akkor a Blikk beszámolt, a színésznek az orvosok szívkoszorúér-áthidalást javasoltak, vagyis a szívbe vezető ereket operálták meg - egészen pontosan a lábából kivett erekkel pótolták a hibás részeket. Azóta szerencsére egyre jobbak a leletei, a munkában viszont képtelen megálljt parancsolni.

– A Barátok közt állandó elfoglaltságot jelent, de mellette jelenleg három színházi társulatban is játszom – kezdte a Blikknek Várkonyi. – A Vidám Színpadon megy most egy nosztalgia-előadás, amelyben szerepet kaptam. Aztán a Belvárosi Bulvárszínházzal is folyamatosan járjuk az országot, és nemrégiben egy kalocsai társulat keresett meg, velük a Hyppolit, a lakáj című előadást mutatjuk be, amelyben Schneider urat alakítom. Emellett ott van a szinkron is, amit nagyon szeretek csinálni – mondta Várkonyi.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: